Vajalikud dokumendid

Venemaa viisa vormistamiseks on vajalik:

 

  • Passi originaal, mis peab kehtima veel 6 kuud pärast vene viisa kehtivuse lõppu, ning milles on vähemalt kaks vaba lehekülge viisade kleepimiseks
  • 1 värviline passifoto heledal taustal
  • Pildi suurus 3,5 х 4,5 cm (valge taust, matt)
  • Näo suurus peab olema 70% kogu pildist
  • Pilt ei tohi olla vanem kui 6 kuud
  • Tervisekindlustuse poliis, mis kehtib Venemaal kogu viisa perioodiks
  • Viisataotlus ankeet järgnevate andmetega:
    1. nimi
    2. perekonnanimi
    3. neiupõlvenimi(kui olemas)
    4. elukoht
    5. telefoni- või mobiilinumber
    6. töökoht(firmanimi, aadress, telefon, ametikoht)
    7. kuupäev, millal viimati viibisite venemaal
    8. sünnikoht(riik ja linn)
    9. majutuseaadress(kommertsviisa puhul)
    10. isanimi(kommertsviisa puhul)
    11. külastatavad linnad(kommertsviisa puhul)
    12. originaalkutse, kui on oma kutsega viisa
  • Transiitviisa korral peab olema tõestatud Venemaa piiride ületamise vajadus lõppsihtkohta jõudmiseks(sõidupilte, teekonnaplaan jne.)
  • Juhul kui olete saanud uue passi ja taotlete aastast Venemaa viisat tingimusel, et olete Venemaal viibinud viimase aasta jooksul, siis on vaja ka eelmise Venemaa viisaga passi.
  • Lapsele viisa vormistamiseks on vajalik sünnitunnistuse koopia.

Täida avaldus siin ->